Image
Gerendai Bálint
testépítés, fitness
Rekreációszervező és egészségfejlesztő BsC (Széchenyi István Egyetem, Győr)

Mióta foglalkozol a súlyzód edzéssel?

7-8 éve, egy éve versenyzek men’s physique kategóriában. Egyszerű tinédzserként látogattam el először edzőterembe, mert szerettem volna izmos lenni. Azonnal beleszerettem ebbe a sportba és életem meghatározó tényezője lett. Olyannyira, hogy pár évvel később szakirányú diplomát szereztem, amelynek köszönhetően elértem életem egyik nagy célját: 2017 januárja óta a Cutler Fitness Győrben
dolgozom, személyi edzőként 2019 január óta.

Mi a legfőbb motivációd?

Leginkább az, hogy hiteles legyek jelenlegi és jövőbeli vendégeim számára, ebbe beleértve a fizikai megjelenésemet és a szakmai tudásomat, személyiségemet is. Szeretném, hogy a külsőm megnyerő legyen, és azt sugallja számukra, hogy nem csak elmondani tudom, hanem megcsinálni is, s ezt magamon mutatom be! Ez mindenképpen motiválja őket, viszont engem is, hogy belőlem merítenek erőt.
Motivál még, szakmailag a legjobbak közé tartozhassak, legyen nevem. Emiatt szabadidőmben folyamatosan képzem magam tudományos cikkeket és könyveket olvasva, videókat nézve. Természetesen idővel szeretnék további képesítéseket szerezni.

Kiket vársz az edzettjeid körébe?


Hobbi sportolókat és versenyezni vágyókat egyaránt. Vállalom továbbá: edzésterv-étrend megszerkesztését, versenyfelkészítést (étrend, edzésterv, pózolás), táplálkozási tanácsadást, táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos tanácsadást. Szakterületem a táplálkozástudomány, valamint az edzéselmélet.

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.