Image

Bartl Balázs
Rekreációszervezés, Sportedző, Sportmasszőr

Fiatalkorom óta foglalkozom sporttal. Először labdarúgással, majd testépítéssel kezdtem el foglalkozni. Egy sérülést követően a labdarúgást abba kellett hagynom és csak a testépítéssel foglalkozom azóta is. Egyetemen is éppen ezért szakosodtam a rekreáció felé. Kisgyerek korom óta érdekelt mindig is az emberi test és az, hogy mit lehet belőle maximálisan kihozni. Én erre törekszem, hogy a maximumot hozzam ki belőled a lehető legjobb módon. 

 

Számomra a legnagyobb motiváció, ha a vendégemmel együtt elérjük azt a közös célt, amiért hozzám érkezett. Legyen szó fogyásról, tömegnövelésről, mozgástartomány növelésről.

 

Edzettjeim közé kortól, nemtől függetlenül várok bárkit. Célokat tekintve fogyni, formálódni, szálkásodni, izomtömeget növelni vagy éppen a regenerálódni vágyókat is várom szeretettel. 

 

Edzőként törekszem a tudásom teljes átadására. A gyakorlatok helyes kivitelezése alapszabály nálam. Az edzéseimen szeretem a vendégeimből a maximumot kihozni, legyen az a súlyok kimaxolása vagy az izmok maximális bedurranása. A jó kedv és szórakozás garantált! 

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.