Image

Hóbor Patrícia
Fitness és testépítő oktató, versenyfelkészítő tréner, életmód és táplálkozástanácsadó

14 éves koromba léptem be először konditerembe, ahol egyből beleszerettem a testépítés világába. Az érettségi befejezése után Budapesten kezdtem el biomérnöki tanulmányaimat, ahol komolyabbra fordult érdeklődésem az edzés iránt. 2019-ben bikini fitness kategóriában versenyeztem, remek eredményekkel. Az IFBB magyar testépítő szövetségnél háromszoros magyar bajnok lettem, és volt szerencsém kijutni Spanyolországba az Európa Bajnokságra. Itt már biztosan tudtam, hogy azt szeretném, ha nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is lenne a testépítés. Ezért megszereztem a Weider Professional Fitness Trainer iskolánál a Fitness és testépítő oktató bizonyítványt. Edzőként fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam és figyelemmel kísérjem az új edzésformákat, melyeket vendégeim és a saját fejlődésem érdekében is alkalmazok. A későbbiekben szeretnék foglalkozni versenyzőkkel ezért a versenyfelkészítő tréner képzést is elvégeztem.
Maximális figyelmet fordítok a vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, motiválom, segítem őket. Mindenkinek a saját fejlettségéhez mérve, egyéni céljainak megfelelően alakítom ki az edzésterveit.
Vidám, pozitív személyiséggel rendelkezem, ezért úgy érzem minden korosztállyal hamar megtalálom a közös hangot. Edzéseim során garantálom a kemény munka mellett a jó hangulatot is. Vendégeimnek személyre szabott étrenddel és táplálkozási tanácsadással is segítséget tudok nyújtani a maximális eredmény eléréséhez, hiszen az egyetemi éveim alatt 2 évet tanultam táplálkozástudományt majd elvégeztem egy életmód és táplálkozástanácsadó képzést is.
Számomra nagyon fontos, hogy egyre több emberrel szerettessem meg a sportot, a mozgást. A sportolás egészséget ad, fizikálisan és mentálisan olyan készségeket, értékeket tanulhatsz, amiket az élet más területein is hasznosítani tudsz. Ilyen például az önbizalom növekedése, a céltudatosság, motiváltság.
Aki hozzám fordul, annak segítek elérni az általa kitűzött célt!
“Egy órányi edzés a napod 4%-át teszi ki. Nincsenek kifogások”!

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.