Image

Szántóné Mara
Sportoktató /testépítés-fitness/, Táplálkozás tanácsadó

A sport több mint 10 éve napi szinten van jelen az életemben, fő motivációm anno az anyaság utáni formám visszanyerése volt és aerobikkal, futással, majd súlyzós edzésekkel folytattam, aztán a voksomat az utóbbi mellett tettem le.

Edzőként 2021 június óta dolgozom a Cutler Fitness Győrben, ahol igazán szert tudtam tenni az edzésgyakorlatok elsajátítására és ahol versenyre is készültem és készülök. Mindig is arra vágytam, hogy a tapasztalataimat a legjobb tudásom szerint tudjam átadni a hozzám forduló személyeknek megfelelő szakmai tudással és eszköztárral. A mozogni vágyók színes tárházában motivációkkal tele.

Azokat a nőket és férfiakat várom, akik hisznek annyira magukban, bennem, és a sport gyógyító erejében, hogy együtt kihozzuk belőlük a legjobbat, erőnlétet, koordinációs képességre vágynak, vagy teljes életmódot váltanának. Abban hiszek, hogy minden fejben dől el és segítséggel bármit el lehet érni. Módszeremet az eddigi tapasztalataimra alapoztam és mindenkivel egyéni edzésmódszer alapján dolgozom, hiszen nincs két egyforma ember. Célok, képességek meghatározása után kezdjük az
alapozó gyakorlatokat és tudatosan haladunk a kívánt forma eléréséig. Ha életmódváltásban gondolkodnak abban is tudok segíteni, mivel az étkezés az edzéssel kéz a kézben jár a gyorsabb és eredményesebb munkához.

A kemény, de vidám hangulatú edzésekben hiszek az egyén terhelhetőségének megfelelően természetesen. Fontos a kölcsönös bizalom az edzések alatt és arra törekszem, hogy megszerettessem a mozgást, izomlázat, tudatosságot és napi rutinként iktassák be a napi programjukba.

Az első lépések nehezek az otthon ülő anyukáknak, dolgozó szülőknek és igen a gyerekeseknek, viszont én ugyan innen indultam ezekkel a problémákkal ezért tudom, hogyan lehet ezeken felül kerekedni és példát mutatva a mozgással, otthon az étkezéssel egy tudatosabb, energikusabb anyukát, apukát kap a család is. A sport nem csak csinosít, de fiatalít, gyógyít, pozitív energiával tölt fel. Önbizalmat kapsz, ráadásul egy sportközösség tagjává is válsz.

Eddz keményen és Étkezz jól!
Eredményeim:
Toldi Kupa Fitness modell 1. hely
Magyar Bajnok bikini modell 3.hely
Krypta Trófea Fitt modell+ 35 1.hely
INBA Grand Prix 5.hely
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.