Image

Mészáros Eszter
Fitness instruktor, világbajnok fitness versenyző

Súlyzós edzést 2013 óta végzek, személyi edzéssel pedig 2021 óta foglalkozom. 2016 óta sportmodell kategóriában többször álltam nemzetközi fitness versenyek dobogójának legfelső fokán.

Edzőként volt már lehetőségem különböző korú és igényű vendégekkel foglalkozni. A házaspároktól és középiskolás diákoktól kezdve, a speciális edzést igénylő golfozón és autóversenyzőn át egészen a daganatos megbetegedésből gyógyultig tudtam támogatni klienseim fizikai erejének és általános kondicionális állapotának fejlődését.

A közös munka megkezdése előtt fontosnak tartommegbeszélni a kitűzött célt, igényeket és az esetleges sérüléseket. Leendő vendégeim minden információt megkapnak az edzés karakteréről, a célok elérését rövid- és hosszú távon előmozdító menetrendről. Amit rendszeres időközönként felülvizsgálunk és alakítunk, ha szükséges.  

Az adott napi edzésterhelés mindig alkalmazkodik a vendég aktuális fizikai képességeihez és állapotához.

Tudásom folyamatosan bővítem. Legfrissebb képzettségemmel, mint pre-és posztnatális trainer, a babatervezésétől egészen a szülés utáni regenerációig tudomkísérni és támogatni a hölgyeket edzőként.

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.