Image
Salamon Dia
Testépítés-fitness oktató, Táplálkozási tanácsadó, többszörös IFBB bikini fitness magyar bajnok, IFBB világbajnok, 2015-től IFBB profi kártya tulajdonos, profi bikini győztes, Mr. Olympia induló (Las Vegas)
Mióta foglalkozol súlyzós edzéssel?

Az első versenyem 2012-ben volt, a Biotech Beach Body verseny, amelyet sikerült megnyernem, azóta kisebb kihagyásokkal aktív versenyző vagyok, 2015 óta pedig a profi bikini mezőnyben képviselem hazánkat. Edzőként 5 éve dolgozom.

Kiket vársz az edzettjeid közé?

A formásodni, átalakulni vágyó hölgyeket várom, akik kellő motivációt éreznek magunkban arra, hogy életmódot váltsanak egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élet, és egy magabiztosabb, csinosabb kinézet reményében. Ugyanakkor várom a versenyezni vágyó lányok, hölgyek jelentkezését is már lassan két éve működő versenyzői csapatomba. Ahol első körben pontos útmutatást kapnak a versenyzők, hogy melyik szövetségnél milyen kategóriában érdemes az adott fizikummal elindulni. A versenyzőimet szakmai tanácsaimmal látom el, folyamatos kontroll alatt tartom, illetve a pózoktatásaimon is részt kell vegyenek.

Mi motivál az edzői munkádban?

Az, hogy a vendégeim ne egyfajta kényszert érezzenek magukban, hanem szívesen járjanak le az edzőterembe, és egyúttal egészségesen éljenek! Nagyon szeretem a munkámat, motiválni a vendégeimet. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki versenyző, és nem mindenkinél a „széthajtás”, a „mindent mindenáron” a cél! Az a legfontosabb, hogy az adott vendég a saját lehetőségein belül kihozza magából a legtöbbet! Célom az, hogy a hobbisportolók megszeressék ezt az életformát, a mindennapjaik részévé válljon a testmozgás.
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.