Cutler Fitness Partner Program

Ezt a Programot azért hoztuk létre, hogy minden rendszeresen hozzánk járó vendégünk részére különböző kedvezményeket tudjunk biztosítani a Cutler Fitness Partner pontokon. A Partner pontok részére biztosítjuk a Cutler Fitness bérletkártya érvényességének ellenőrzését, így valóban csak az fog kedvezményben részesülni, aki az adott napon érvényes belépési lehetőséggel rendelkezik edzőtermünkbe.

Kik lehetnek Partner Pontok?

Csak olyan vállalkozásokat vonunk be partnerként, akik hozzánk hasonló módon nívós, minőségi szolgáltatásokkal, termékekkel és kiszolgálással állnak a vevők rendelkezésére. A Partner pontokat úgy alakítjuk ki, hogy a lehető legtöbb termék és szolgáltatási szektor elérhető legyen.

Miért jó ez vendégeinknek?

Amennyiben vendégeink a Partner pontokon vásárolnak, akkor bizonyos mértékű kedvezményekben részesülnek. Partner pontok nagyrésze Győrben van, de Mosonmagyaróváron is számos elfogadóhely található.

Mi kell ahhoz, hogy kedvezményt kapj?

Csupán annyi, hogy figyeld edzőtermünkben, honlapunkon a reklámokat, így tudni fogod, hol tudsz kedvezményt kapni. A Partner pontok bejáratánál keresd a Cutler Fitness Partner matricát! Továbbá a vásárlás alkalmával Nálad kell legyen a Cutler Fitness Győr bérletkártyád, hisz azt, annak kódja alapján ellenőrizni fogják.

Elfogadóhelyek

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.